Skip to main content

Κατασκευή Site με WordPress ή Joomla


Ποια πλατφόρμα είναι η καταλληλότερη για την κατασκευή του Website σας; Η κατασκευή ενός Website με το WordPress ή το Joomla εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Και τα δύο συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι δημοφιλή και προσφέρουν πλεονεκτήματα.

Σύντομη ανάλυση και του WordPress και του Joomla

Το WordPress είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα CMS που είναι γνωστή για την ευκολία χρήσης και την εκτεταμένη κοινότητα υποστήριξης. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν από ένα απλό site μέχρι ένα eshop εύκολα, γρήγορα και με χιλιάδες δυνατότητες καθώς διαθέτει εκατοντάδες πρόσθετα και θέματα που επιτρέπουν την επέκταση και την προσαρμογή του. Επίσης είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα σε website στον κόσμο καθώς διαθέτει με διαφορά τα περισσότερα site στον παγκόσμιο ιστό.

Το Joomla είναι μια πλατφόρμα CMS με περισσότερες προχωρημένες δυνατότητες και είναι καλύτερη για πιο περίπλοκους ιστότοπους. Είναι δημοφιλές μεταξύ επαγγελματικών χρηστών και προγραμματιστών, προσφέροντας πλούσια λειτουργικότητα και ευελιξία.

Η επιλογή μεταξύ WordPress και Joomla εξαρτάται από τις λειτουργίες που θέλετε να εντάξετε στο website σας.

Η Web Builders θα σας συμβουλέψει ανάλογα τις απαιτήσεις σας και θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη πλατφόρμα για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Τι χρειάζεται για την κατασκευή ενός ESHOP

Κατασκευή και SEO για τον κατάλογο γάμου Gamos Oneiro

Κατασκευή Site με WordPress ή Joomla

Ενδιαφερέστε για τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό

επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει