Καλέστε μας 210.4174860

Συμπληρωματικές Υπηρεσίες

Η Web-Builders στην προσπάθεια της να καλύψει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που αφορούν το internet και να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση προσφέρει συμπληρωματικές υπηρεσίες ιστοσελίδων όπως μετάφραση, επιμέλεια και συγγραφή κειμένων.

 

 

Μετάφραση Κειμένων Ιστοσελίδων

Η ανάγκη για πολυγλωσσικές ιστοσελίδες γίνεται όλο και ποιο έντονη καθώς οι περισσότερες εταιρίες θέλουν να απευθύνονται σε διεθνές κοινό. Συνεπώς η μετάφραση του περιεχομένου των ιστοσελίδων είναι απαραίτητη. Αναλαμβάνουμε την μετάφραση σε αποκλειστική συνεργασία με επαγγελματίες μεταφραστές. Διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Τουρκικά, Αλβανικά, Ρουμάνικα. Εαν ενδιαφέρεστε για κάποια άλλη γλώσσα επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιμέλεια - Συγγραφή Κειμένων

Γνωρίζοντας πως ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για τις περισσότερες επιχειρήσεις, αναλαμβάνουμε την συγγραφή κειμένων ανάλογα με τον κλάδο και το είδος της επιχείρησης σας. Σε περίπτωση που στην ιστοδελίδα σας υπάρχουν κείμενα που χρειάζονται διόρθωση ή ανανέωση, αναλαμβάνουμε την επιμέλεια τους.

Είπαν για εμάς

takispapadopoulos.gr

Εταιρεία: takispapadopoulos.gr
Υπεύθυνος: Παπαδόπουλος Τάκης


Εμπιστεύτηκα στην Web-builders την κατασκευή και την προώθηση της επαγγελματικής μου ιστοσελίδας για φωτογραφηση γαμου, takispapadopoulos.gr. Η άμεση ανταπόκρισή τους δείχνει τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν. Σε μένα η επαγγελματική αυτή σχέση παρέχει συνέπεια και ασφάλεια.

Άμεση επικοινωνία