Καλέστε μας 210.4174860

Κατασκευή Social Network

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν την κυρίαρχη τάση στο διαδίκτυο σήμερα. Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να αφορά ομάδες ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα. Εμείς στη Web Builders εκτός από τη γνώση για την κατασκευή κοινωνικών δικτύων αποδείξαμε την πίστη μας ότι τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν το μέλλον του διαδικτύου δημιουργώντας το πρώτο κοινωνικό δίκτυο Ελλήνων νομικών, το law.gr!

 

 

Γιατί να δημιουργήσω ένα κοινωνικό δίκτυο;

Για να δημιουργήσετε ένα ιστότοπο που παρέχει άμεση επικοινωνία μεταξύ των μελών του (live), επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρουσίαση τους, και τους δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύουν ότι επιθυμούν. Επίσης τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν έναν ελκυστικό τόπο για εταιρίες που θέλουν να διαφημιστούν καθώς τους παρέχουν το πλεονέκτημα της προβολής σε στοχευμένο κοινό. Τα social networks αποτελούν την τελευταία τάση καθώς όλο και περισσότερος κόσμος τους αφιερώνει χρόνο.

Αν χρειαστώ υποστήριξη;

Ένα κοινωνικό δίκτυο αποτελεί έναν διαδραστικό τόπο συνάντησης χρηστών που έχει σύνθετες δυνατότητες και λειτουργίες. Για την ομαλή λειτουργία ενός κοινωνικού δικτύου η τεχνική υποστήριξη από κάποιον ειδικό είναι απαραίτητη. Εμείς στη Web Builders εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του κοινωνικού σας δικτύου πραγματοποιόντας όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις τόσο με βάση τις δικές σας ανάγκες όσο και με βάση τις ανάγκες των χρηστών του.

Είπαν για εμάς

Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ

Εταιρεία: Δικαίωμα
Υπεύθυνος: Ανάργυρος Δημόπουλος


Η συνεργασία του Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ με τους web-builders, χτίστηκε πάνω στα θεμέλια μιας σχέσης αλληλεγγύης, κατανόησης, σεβασμού και υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα πιο όμορφο σήμερα και ότι μαζί θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο…. Για όλους.

Άμεση επικοινωνία