Καλέστε μας 210.4174860

Διαχείριση Ιστοσελίδων

Πέραν από την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδων. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ιστοσελίδα της εταιρίας σας και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που αφορούν την παρουσία σας στο internet, εξασφαλίζοντας μια άρτια και συνεπή παρουσία.

 

 

 

Γιατί χρειάζομαι διαχειριστή;

Αναθέτοντας σε κάποιον τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζετε τη συνεχή βελτίωση της και την διαρκή ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο σας στο internet. Μια παρατημένη ιστοσελίδα προκαλεί αρνητική εικόνα για εσάς και την επιχείρηση σας. Εμείς στη Web Builders διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα σας, ενημερώνουμε για τις ευκαιρίες και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του internet σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.

Πόσο κοστίζει;

Η κοστολόγηση της διαχείρισης μια ιστοσελίδας εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες όπως η συχνότητα ανανέωσης που θα γίνετε, το είδος ιστοσελίδας, τον όγκο των αναβαθμίσεων και το βαθμό διασύνδεσης της που θα έχει με τα κοινωνικά δίκτυα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταλήξουμε στο τι ακριβώς χρειάζεστε.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση ιστοσελίδας;

Ανανέωση περιεχομένου (κείμενα, νέα, φωτογραφίες,πληροφορίες)
Αναβαθμίσεις (Λογισμικών, ασφαλείας)
Τροποποιήσεις (Γραφιστικά, Banners, λειτουργίες)
Σύνδεση με τα Social Media (facebook, twiter, youtube)
Μηχανές αναζήτησης (Στατιστικά, αναφορές, ανάλυση)

Είπαν για εμάς

Β. Βουγιούκας - έπιπλα

Εταιρεία: Βουγιούκας
Υπεύθυνος: Βασίλης Βουγιούκας


Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο διαδίκτυο, κατέληξα στη Web Builders. Έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το e-shop μου, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος παρ΄όλες τις επιφυλάξεις που είχα αρχικά. Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες, τις συμβουλές και την ενημέρωση σε ότι καινούριο.

Άμεση επικοινωνία