Καλέστε μας 210.4174860

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα που εμφανίζουν οι μηχανές αναζήτησης και παράλληλα να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε διαφήμιση, τότε η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία που χρειάζεστε.

 

 

Γιατί να κάνω SEO;

Βελτίωση της συνολικής παρουσίας της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
Αύξηση της επισκεψιμότητας από στοχευμένο κοινό
Προβολή με βάση τον γεωγραφικό προσδιορισμό
Αύξηση πωλήσεων
Μεγάλης χρονικής διάρκειας παρουσία στις μηχανές αναζήτησης
Μετρήσιμα αποτελέσματα
Σταθερή παρουσία στη πρώτη δεκάδα της google

Πότε έχω αποτελέσματα;

Το SEO είναι μια διαδικασία που αποφέρει σταδιακά αποτελέσματα όσο βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά εντός του πρώτου τριμήνου ενώ μια ολοκληρωμένη εικόνα θα υπάρξει σε έξι μήνες από την έναρξη της διαδικασίας του SEO. Ακόμα και σε αυτούς που το χρονικό διάστημα φαινόταν μεγάλο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, είδαν ότι άξιζε καθώς διαπίστωσαν τα οφέλη που τους προσέφερε η σταθερή παρουσία στα πρώτα αποτελεσμάτα της google. Αν επιθυμείτε μια σταθερή παρουσία στην 1η σελίδα της google τότε το SEO είναι αυτό που χρειάζεστε.

Θέλετε μια αναφορά κατάταξης της ιστοσελίδας σας;

Εμείς στη Web Builders σε όσους επιθυμούν να γνωρίζουν που βρίσκεται η ιστοσελίδα τους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης προσφέρουμε δωρεάν αναφορά κατάταξης, με αποτέλεσμα σε περίπτωση που τελικά αποφασίσετε να προχωρήσετε στη διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης θα γνωρίζετε την ακριβή βελτίωση στην κατάταξη της.

Είπαν για εμάς

Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ

Εταιρεία: Δικαίωμα
Υπεύθυνος: Ανάργυρος Δημόπουλος


Η συνεργασία του Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ με τους web-builders, χτίστηκε πάνω στα θεμέλια μιας σχέσης αλληλεγγύης, κατανόησης, σεβασμού και υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα πιο όμορφο σήμερα και ότι μαζί θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο…. Για όλους.

Άμεση επικοινωνία