Καλέστε μας 210.4174860

Κατοχύρωση Domain Names

Κατοχυρωση Domain Names
Η κατοχύρωση domain name είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία καθώς αποτελεί το όνομα με το οποίο θα γίνουν γνωστοί στο διαδίκτυο. Κατοχυρώστε το domain name που επιθυμείτε και εξασφαλίστε ότι το όνομα ή η ιδέα που έχετε για ένα site θα είναι αποκλειστικά για δική σας χρήση.

Για κατοχύρωση Domain name πατήστε εδώ

 

 

 

Πως επιλέγω domain name; Σας προτείνουμε να μην βιαστείτε να επιλέξετε domain name καθώς αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση. Κατά την διαδικασία της επιλογής του θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι καλό θα είναι το domain name να είναι απλό και σύντομο. Να προφέρεται και να απομνημονεύεται εύκολα, να είναι περιγραφικό και αν είναι δυνατόν να περιέχει κάποιο χαρακτηριστικό του δικού σας αντικειμένου.
Πως καταχωρώ ένα domain name; Επικοινωνήστε μαζί μας, για να πραγματοποιήσουμε ελέγχους διαθεσιμότητας για domain names που σας ενδιαφέρουν και αφού καταλήξετε σε αυτό που επιθυμείτε, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την κατοχύρωση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να να αναζητήσετε τη διαθεσιμότητα domain names και να κάνετε μόνοι σας on-line την κατοχύρωση, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα check-domains.gr.
Πως μεταφέρω το domain name μου σε εσάς; Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, μπορούμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά του domain name σας στη Web Builders. Σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την μεταφορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος check-domains.gr.

Είπαν για εμάς

Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ

Εταιρεία: Δικαίωμα
Υπεύθυνος: Ανάργυρος Δημόπουλος


Η συνεργασία του Δικαίωμα ΚΟΙΝΣΕΠ με τους web-builders, χτίστηκε πάνω στα θεμέλια μιας σχέσης αλληλεγγύης, κατανόησης, σεβασμού και υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα πιο όμορφο σήμερα και ότι μαζί θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο…. Για όλους.

Άμεση επικοινωνία