Καλέστε μας 210.4174860

Forum - Portal

Μια από τις πιο αναπτυσσόμενες κατηγορίες ιστοσελίδων παγκοσμίως είναι τα portals και τα forums. Όλο και περισσότερα δημιουργούνται καθώς το ενδιαφέρον του κοινού για αναζήτηση πληροφοριών για θέματα που το απασχολεί παραμένει αμείωτο. Αν και εσείς θέλετε να προσεγγίσετε κοινό με κάποια ιδέα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να την πραγματοποιήσετε.

 

 

Γιατί να κάνω portal;

Αν έχετε μια ιδέα και έχετε συγκεντρώσει σημαντικό υλικό που πιστεύετε ότι ενδιαφέρει το κοινό, ιδανική επιλογή για εσάς είναι η δημιουργία ενός Portal. Μπορούμε να αναδείξουμε το υλικό σας και να το παρουσιάσουμε με ελκυστικό και εύχρηστο τρόπο.

Γιατί να κάνω forum;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κοινότητα που να ανταλλάζει απόψεις, να παρέχει γνώσεις και ενημέρωση με έναν σοβαρό τρόπο επικοινωνίας γύρω από μια θεματολογία, τότε η επιλογή της δημιουργίας ενός forum θεωρείται ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Πείτε μας την ιδέα σας και αφήστε σε εμάς την υλοποίηση του forum.

Αν χρειαστώ υποστήριξη;

Σε κάθε περίπτωση η υποστήριξη ενός Portal ή ενός forum είναι απαραίτητη. Αυτό που διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του portal ή του forum είναι το είδος της υποστήριξης που απαιτείται. Εμείς σας παρέχουμε τακτικά αναβαθμίσεις, υποστήριξη στη διαχείριση, βελτιστοποίηση του περιεχομένου για την καλύτερη λειτουργία του. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την προώθηση του με εγγυημένα αποτελέσματα!

Είπαν για εμάς

Β. Βουγιούκας - έπιπλα

Εταιρεία: Βουγιούκας
Υπεύθυνος: Βασίλης Βουγιούκας


Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο διαδίκτυο, κατέληξα στη Web Builders. Έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το e-shop μου, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος παρ΄όλες τις επιφυλάξεις που είχα αρχικά. Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες, τις συμβουλές και την ενημέρωση σε ότι καινούριο.

Άμεση επικοινωνία