Καλέστε μας 210.4174860

Facebook

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως και κυρίως το Facebook στην Ελλάδα αποτελούν μια πολύ ισχυρή τάση που ωθεί ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στον να τα χρησιμοποιούν. Με την κατάλληλη χρήση είναι αποδεδειγμένο ότι αποφέρουν κέρδη. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

 

 

Γιατί να κάνω Facebook;

Προβληθείτε στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου και εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας παρέχει να προσεγγίσετε τα εκατομμύρια μέλη του. Προωθήστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με τον κατάλληλο τρόπο μεγιστοποιόντας το αποτέλεσμα. Το facebook είναι ιδανικό για την προβολή μικρών και τοπικών επιχειρήσεων καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να στοχεύσουν το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Διαχείριση

Εμείς στη Web Builders αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του προφίλ σας στο facebook. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις είναι ξεχωριστές για την κάθε επιχείριση ή επαγγελματία. Μπορούμε να γίνουμε ο συνεργάτης που αναζητάτε και να αναλάβουμε τη διαχείριση του προφίλ σας στο facebook με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Τι προσφέρει το Facebook;

Διαγωνισμούς
Διαφήμιση στο κοινό που σας ενδιαφέρει
Προβολή της εταιρίας, υπηρεσιών ή προϊόντων
Custom photo gallery
Custom video gallery
Να κάνετε φίλους
Να βρείτε θαυμαστές
Να έχετε επικοινωνία με το κοινό σας

Είπαν για εμάς

takispapadopoulos.gr

Εταιρεία: takispapadopoulos.gr
Υπεύθυνος: Παπαδόπουλος Τάκης


Εμπιστεύτηκα στην Web-builders την κατασκευή και την προώθηση της επαγγελματικής μου ιστοσελίδας για φωτογραφηση γαμου, takispapadopoulos.gr. Η άμεση ανταπόκρισή τους δείχνει τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν. Σε μένα η επαγγελματική αυτή σχέση παρέχει συνέπεια και ασφάλεια.

Άμεση επικοινωνία