Καλέστε μας 210.4174860

Κατασκευή e-shop

Ξεχωρίστε από το σωρό των e-shop δημιουργώντας ένα που θα κάνει πωλήσεις. Σας κατευθύνουμε να δημιουργήσετε μια εικόνα που θα εμπνέει κύρος, ασφάλεια και σιγουριά στον πελάτη με σκοπό να αγοράζει από το e-shop σας. Έκτός από τη κατασκευή e-shop σημασία για την επιτυχία του έχει και η κατάλληλη προώθηση, σας συμβουλεύουμε σε ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

 

 

Θέλετε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων σας;

Ένα eshop σας παρέχει τη δυνατότητα μίας ολοκληρωμένης παρουσίασης των προϊόντων σας. Παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτετε με ένα ευχάριστο και κατανοητό τρόπο για το κοινό, με βάση την κατηγορία , την τιμή, το είδος, τα στοιχεία, τα χαρακτηριστικά τους και φυσικά παρουσιάζοντας όλο το ενημερωτικό υλικό που διαθέτετε για κάθε προϊόν.

Γιατί να κάνω eshop;

Αύξηση γεωγραφικού ορίζοντα με μικρό κόστος
Μετρήσιμα αποτελέσματα – Χρήσιμα στατιστικά
Αναλυτικότερη παρουσίαση προϊόντων
Δυνατότητα να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο κοινό
Χαμηλό κόστος προώθησης
Μείωση λειτουργικών εξόδων
Εύκολη κοινοποίηση πληροφοριών
Δυνατότητα πωλήσεων όλο το 24ωρο
Επέκταση της επιχείρισης με χαμηλό κόστος

Θέλετε eshop που πουλάει;

Σε όλα τα eshop αν κάποιος προσπαθήσει μπορεί να πραγματοποιήσει μια on-line αγορά. Το ζητούμενο όμως για ένα eshop είναι να κάνει πωλήσεις από μόνο του. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να έχει γραφιστική σχεδίαση που να είναι ελκυστική και να εμπνέει εμπιστοσύνη, να έχει υψηλού επιπέδου παρουσίαση προϊόντων, εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση, σωστή προβολή προσφορών και φυσικά επιτυχημένη διαφημιστική προβολή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσετε ένα τέτοιο eshop!

Αν χρειαστώ υποστήριξη;

Σας στηρίζουμε στη προσπάθεια σας να λειτουργήσετε ένα προσεγμένο eshop σε όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται. Αναλαμβάνουμε την διαχείριση του eshop σας όσον αφορά την ανανέωση των προϊόντων και των προσφορών του καθώς και την προώθηση του με όλους τους δυνατούς τρόπους που απαιτούν οι κανόνες του σύγχρονου Internet marketing.

Είπαν για εμάς

Β. Βουγιούκας - έπιπλα

Εταιρεία: Βουγιούκας
Υπεύθυνος: Βασίλης Βουγιούκας


Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο διαδίκτυο, κατέληξα στη Web Builders. Έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το e-shop μου, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος παρ΄όλες τις επιφυλάξεις που είχα αρχικά. Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες, τις συμβουλές και την ενημέρωση σε ότι καινούριο.

Άμεση επικοινωνία