Καλέστε μας 210.4174860

Μαζική Αποστολή SMS

Η μαζική αποστολή sms είναι ένας απλός, άμεσος και γρήγορος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Εξασφαλίζουμε την οργάνωση της λίστας σας και την κατηγοριοποίηση των επαφών σας με βάση τα κριτήρια που επιθυμείτε. Αποστέλλουμε το μήνυμα σας την ώρα που μας καθορίζετε και σας εγγυόμαστε την άμεση παράδοση του.

 

 

 

Πως διασφαλίζω τη λίστα επαφών μου;

Γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και γι' αυτό δεσμευόμαστε ότι στη λίστα των επαφών σας δεν θα έχει πρόσβαση κανείς πέραν του προσώπου που θα επιφορτιστεί με την αποστολή.

Τι μπορώ να στείλω;

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μαζικής αποστολής sms της Web Builders μπορείτε να αποστείλετε ευχές, υπενθυμίσεις, ενημερώσεις για διάφορες εκδηλώσεις και προσφορές που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, συλλόγους αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να έρχονται σε επαφή με ευρύ κοινό άμεσα και γρήγορα εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Θέλετε να γίνουμε συνεργάτες;

Σε περίπτωση που είστε διαφημιστικό γραφείο ή ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, σας παρέχουμε ειδικές προσφορές, εξειδικευμένες υπηρεσίες και την υποστήριξη που χρειάζεται ένας επαγγελματίας. Αν επιθυμείτε μια ομαλή και σταθερή συνεργασία, επικοινωνίστε μαζί μας!

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος των μηνυμάτων εξαρτάται από των όγκο των sms. Όσα περισσότερα sms αγοράζετε τόσο μειώνεται το κόστος ανά μήνυμα. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, εμείς παρέχουμε ενιαία χρέωση για όλα τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος πχ. τέλος τερματισμού κλήσης (interconnection fee). Καλέστε μας για μια αναλυτική ενημέρωση!

Πότε θα παραδοθούν;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ποιότητα δρομολόγησης και από το φόρτο εργασίας του δικτύου. Επειδή πιθανόν να έχετε αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα με το χρόνο παράδοσης μηνυμάτων σε άλλες εταιρίες πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης στη web-builders δεν μπορεί να υπερβαίνει κάποια λεπτά της ώρας.

Είπαν για εμάς

Autohire Chania - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Εταιρεία: Autohire Chania
Υπεύθυνος: Άννα Συνανέφη


Εμπιστευτήκαμε την κατασκευή αλλά και την προώθηση της ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων στην εταιρία web-builders με αποτέλεσμα μια συνεργασία με διάρκεια στο χρόνο και σχέση εμπιστοσύνης!

Άμεση επικοινωνία