Καλέστε μας 210.4174860
  • Αρχική
  • Εταιρία
  • Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα
  • Worldsms.gr

Worldsms.gr

Η μαζική αποστολή sms χρησιμοποιείται πλέον απ' όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις ως εργαλείο marketing. Εμείς στην Web-Builders δημιουργήσαμε το worldsms.gr, που σας επιτρέπει να αγοράσετε online, να ανεβάσετε τις λίστες των επαφών σας και να αποστέλλετε μαζικά sms σε ένα πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης.

 

 

 

Γιατί να επιλέξετε το worldsms.gr;

Κάνοντας μια απλή έρευνα στο internet θα βρείτε πολλά sites που σας παρέχουν τη δυνατότητα μαζικής αποστολής sms. Το worldsms.gr δεν είναι απλά ένα ακόμα site αποστολής sms, είναι μια πλατφόρμα που παρέχεται με τη εγγύηση της web-builders και σας διασφαλίζει την άμεση παράδοση, την ποιότητα της δρομολόγησης, την έγκυρη αναφορά παράδοσης των sms σας και φυσικά την άμεση υποστήριξη σας.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος των μηνυμάτων εξαρτάται από των όγκο των sms που θα αγοράσετε. Όσα περισσότερα sms αγοράζετε τόσο μειώνεται το κόστος ανά μήνυμα. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, εμείς παρέχουμε ενιαία χρέωση για όλα τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος πχ. τέλος τερματισμού κλήσης (interconnection fee). Συνεπώς ο υπολογισμός του τελικού κόστους είναι ιδιαίτερα απλός!

Σε πόση ώρα θα παραδοθούν;

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ποιότητα δρομολόγησης και από το φόρτο εργασίας του δικτύου. Επειδή πιθανόν να έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με το χρόνο παράδοσης μηνυμάτων σε άλλες εταιρίες σας ενημερώσουμε, ότι σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης στο worldsms δεν υπερβαίνει κάποια λεπτά της ώρας. Στείλτε δωρεάν δοκιμαστικά sms από το worldsms και διαπιστώστε μόνοι σας το χρόνο παράδοσης!

Πώς ξέρω ότι έφτασαν;

Μέσω του worldsms σας παρέχουμε αναφορές σε πραγματικό χρόνο (live) που σας δείχνουν πόσες παραδόσεις πραγματοποιήθηκαν και πόσες εκκρεμούν ανά αριθμό. Τέλος μπορούμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να σας δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις.

Πώς καταχωρώ τις επαφές μου;

Μέσω της πλατφόρμας του worldsms σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προσθέσετε τις επαφές σας μια προς μια ή μαζικά με την προσθήκη ενός αρχείου excel (.xls) και άλλων απλών καταλήξεων όπως πχ..csv ή .txt. Μέσω της διαχείρισης σας παρέχουμε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε όσες λίστες επαφών επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αν δεν μπορώ μόνος μου;

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στη περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε μόνοι σας τη πλατφόρμα. Καλέστε μας, δώστε μας κάποιες βασικές πληροφορίες που αφορούν το μέγεθος και τη μορφή της λίστας πχ. έντυπη ή ηλεκτρονική και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε ένα πλαίσιο συνεργασίας!

Είπαν για εμάς

Β. Βουγιούκας - έπιπλα

Εταιρεία: Βουγιούκας
Υπεύθυνος: Βασίλης Βουγιούκας


Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο διαδίκτυο, κατέληξα στη Web Builders. Έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το e-shop μου, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος παρ΄όλες τις επιφυλάξεις που είχα αρχικά. Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες, τις συμβουλές και την ενημέρωση σε ότι καινούριο.

Άμεση επικοινωνία