Καλέστε μας 210.4174860
  • Αρχική
  • Εταιρία
  • Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα
  • Check-domains.gr

Check-domains.gr

Online Κατοχύρωση Domain Names
Το check-domains.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε τις πιο γνωστές καταλήξεις domain names (.gr, .com, .net, .com.gr, .eu, .ru κτλ.) και τα καλύτερα πακέτα hosting σε σχέση τιμής απόδοσης. Με την εγγύηση της Web Builders η υποστήριξη είναι το δυνατό μας σημείο.

 

 

 

Τι κερδίζω χρησιμοποιώντας το check domains; Επιλέγοντας να κάνετε την καταχώρηση ενός domain name ή την αγορά ενός πακέτου web hosting από το check domain κερδίζετε τη δυνατότητα πρόσβασης στη διαχείριση του domain name και του hosting όπως επίσης τη δυνατότητα online πληρωμών με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρόνο. Το check domains.gr όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχει στους χρήστες του μειωμένες τιμές και ειδικές προσφορές.
Πως διασφαλίζετε το επίπεδο υπηρεσιών hosting; Φροντίζουμε ο εξοπλισμός των μηχανημάτων (servers) και του δικτύου να είναι τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιούμε μεθόδους hosting (cluster) για να παρέχουμε 100% uptime, κάνουμε πάντα όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις των λογισμικών για λόγους ασφαλείας και για μη δημιουργούνται προβλήματα με νέες εκδόσεις εφαρμογών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση της υπηρεσίας του hosting και την ελαχιστοποίηση ενδεχόμενων προβλημάτων ή δυσλειτουργιών.
Υπάρχουν άλλα πακέτα hosting για μεταπωλητές Παρέχουμε σε μεταπωλητές και sites με ειδικές απαιτήσεις πακέτα hosting όλων των κατηγοριών (shared, vps, dedicated, cloud, cluster κα),προσφορές, ειδικές τιμές στα domain names και επιπλέον εκπτώσεις στα υπάρχοντα πακέτα. Έχουμε βρεθεί στη θέση σας και γνωρίζουμε την αγωνία σας μέχρι την επίλυση ενός προβλήματος. Αποτελείτε την πρώτη μας προτεραιότητα σε θέματα υποστήριξης.
Είναι εύκολη η μεταφορά στο check domains; Μπορούμε να μεταφέρουμε το hosting σας στο check-domains.gr χωρίς να σας απασχολήσει τίποτα. Όσα site και αν θέλετε να μεταφέρετε, για εμάς δεν είναι πρόβλημα απλώς θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο. Θα δείτε τα site σας να λειτουργούν σε δοκιμαστική περιοχή του server και μετά θα ολοκληρωθεί η μεταφορά για να μην χάσετε κανένα δεδομένο πχ. emails και να μην έχετε καθόλου downtime.
Γιατί το check-domains; Πρόθεσή μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών hosting ώστε πρώτα απ' όλα οι πελάτες μας δεν θα χρειάζεται να ασχολούνται με τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες που αφορούν το uptime, την ταχύτητα και άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Εμείς στη web builders γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη του κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε να παρέχουμε άμεσα λύσεις για να μην αφιερώνετε χρόνο για θέματα hosting. Αφήστε εμάς να ασχοληθούμε με αυτό!
Η αποκλειστικότητα μας στα domain names! Το check-domains.gr εκτός από όλες τις γνωστές καταλήξεις domain names παρέχει σε αποκλειστικότητα την κατάληξη .law.gr μια κατάληξη που είναι ιδανικοί για νομικούς (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κα) και παρέχετε μόνο σε αυτούς! Ένα domain name που σας ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται στο κύρος ενός νομικού.

Είπαν για εμάς

Autohire Chania - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Εταιρεία: Autohire Chania
Υπεύθυνος: Άννα Συνανέφη


Εμπιστευτήκαμε την κατασκευή αλλά και την προώθηση της ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων στην εταιρία web-builders με αποτέλεσμα μια συνεργασία με διάρκεια στο χρόνο και σχέση εμπιστοσύνης!

Άμεση επικοινωνία