Καλέστε μας 210.4174860

Εταιρία

Είμαστε μια ομάδα συμβούλων διαδικτύου που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά από το 2008. Αντιμετωπίζουμε το διαδίκτυο ως εργαλείο marketing και διαφήμισης για τους πελάτες μας και τους συμβουλεύουμε για όλο το φάσμα των υπηρεσιών διαδικτύου. Κάνουμε τη δουλειά μας με πολύ όρεξη, μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να τα αξιοποιούμε για τους πελάτες μας.

 

 

Γιατί εμάς

Η Web Builders καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών του internet. Παρέχουμε λύσεις που αφορούν το δημιουργικό, το internet marketing, τεχνικά θέματα, ακόμα και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως η μετάφραση, η δακτυλογράφηση και η συγγραφή κειμένων που αφορούν τη δημιουργία web site.

Τι είναι σημαντικό για εμάς;

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε ημέρα με την ημέρα, με σκοπό να γίνει ευρέως γνωστό το πόσο καλοί είμαστε στη δουλειά μας. Για να το πετύχουμε αυτό θέτουμε ως πρωταρχικό στόχο ο πελάτης να μένει πάντοτε ικανοποιημένος και η δουλειά μας να του αποφέρει χρήματα.

Τι κάνουμε;

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Internet Marketing
Web Hosting
Email Hosting
Μαζική αποστολή SMS
Κατοχύρωση domain name

Πως δουλεύουμε

Ακούμε τις ανάγκες σας με προσοχή και με βάση αυτές και τον οικονομικό προϋπολογισμό που μας θέτετε, σας κάνουμε μια συνολική πρόταση που αφορά την προβολή σας στο internet και όχι μόνο την κατασκευή ιστοσελίδας.

Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα

Check Domains
Κατοχύρωση domain name και Φιλοξενία ιστοσελίδων
Διαβάστε περισσότερα

Worldsms
Μαζική αποστολή sms
Διαβάστε περισσότερα

Είπαν για εμάς

Β. Βουγιούκας - έπιπλα

Εταιρεία: Βουγιούκας
Υπεύθυνος: Βασίλης Βουγιούκας


Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο διαδίκτυο, κατέληξα στη Web Builders. Έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά το e-shop μου, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος παρ΄όλες τις επιφυλάξεις που είχα αρχικά. Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες, τις συμβουλές και την ενημέρωση σε ότι καινούριο.

Άμεση επικοινωνία